ВЕСТИ


15. октобар 2021.


vesti_vendomnia

НАЈПРОДАВАНИЈИ ПРОИЗВОДИ БРЕНДА ВЕНДОМНИА


Када стварамо нове производе и развијамо идеје, пратимо шта је тренутно актуелно на е-цоммерце тржишту. Понуда коју износимо нашим Б2Б партнерима као добављачи садржи производе из различитих категорија. Канцеларијски и кућни намештај, спортска опрема, алати за уради сам пројекте, само су неке од њих.

Знамо колико је важно да радни простор буде пријатан и функционалан. Приликом одабира намештаја, приоритет су нам удобност и квалитет. Наши комади прате данашње трендове уређења ентеријера. Осим канцеларијских столова и столица, Вендомниа у своју понуду убраја и писаће столове и столове за шминкање.

У летњим месецима купци највише уживају на води. СУП боард и чамац су стога најтраженији производи. Судећи по продаји коју су ове године остварили наши партнери, модеран и привлачан дизајн учинили су Вендомниа СУП боард правим фаворитом ове сезоне.

Пандемија коронавируса изазвала је нагли пораст продаје справа за вежбање. Желећи да испуни захтеве потражње, Вендомниа је припремила тегове и фитнес справе са којима се постижу исти резултати као у теретани. Свима који тренирају у кућним условима, олакшан је начин доласка до жељених производа преко продајних канала Б2Б партнера Вендомније.

Како се темпо живота непрекидно убрзава и технологија напредује, људи покушавају да поврате везу са природом. Имајући на уму заштиту животне средине, Вендомниа се потрудила да бира еко производе, који доприносе очувању животне средине. Ту, пре свега, треба поменути сoларне панеле и еко смарт бојлере. Купци такође показују велико интересовање за камене умиваонике. Уникатни и ручно израђени, ови лавабои представљају прави производ из природе.

КАКО ДО НАШИХ ПРОИЗВОДА?


УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ НАШ B2C ПАРТНЕР МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

service@vendomnia.rs

УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ НАШ B2B ПАРТНЕР МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

sales@vendomnia.rs

ЗА СВА ВАША ПИТАЊА МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

contact@vendomnia.rs

Vendomnia_Dealers

КОНТАКТ

СЕДИШТЕ КОМПАНИЈЕ

Вендомниа д.о.о.

Сентандрејски пут 24а

21000 Нови Сад

Србија


contact@vendomnia.rs


ИМПРЕСУМ


Пун назив правног субјекта: Вендомниа д.о.о.

Адреса: Сентандрејски пут 24а, 21000 Нови Сад

Шифра делатности: 7022

Матични број: 21296163

Порески број: 110092671

Интернет страница: www.vendomnia.rs

E-mail: contact@vendomnia.rs