Vendomnia e-Commerce d.o.o. je proizvođač i B2B kompanija sa sedištem u Novom Sadu u Srbiji, osnovana 2017. godine. Našim partnerima nudimo širok spektar robe, uvek ulažući velike napore da ispunimo njihova očekivanja.

Vendomnia_manufacture
Vendomnia

ZAŠTO VENDOMNIA?

Vendomnia_manufacture

Vendomnia e-Commerce d.o.o. je idealan poslovni partner i dobavljač ukoliko svojim kupcima želite pružiti visokokvalitetne proizvode prodajući našu robu koja je dizajnirana za vaše potrebe i sviđa se svima!

Naša vizija


Naš cilj je da kreiramo proizvode koji su privlačni kupcima, ali istovremeno i pristupačni i koji se mogu prodati u velikim količinama.
Taj cilj je pokretna meta, jer se tržište uvek menja, što iziskuje neprestana istraživanja, promene, unapređenja, kako proizvoda, tako i našeg pristupa poslu.
Upravo zbog toga se na putu do naših poslovnih ciljeva najviše oslanjamo na naš tim kvalifikovanih stručnjaka iz različitih oblasti.

Stvaranje proizvoda


NABAVKA

Nabavka proizvoda smatra se prvim korakom u poslovanju u oblasti internet trgovine. Naši prioriteti su stalna analiza tržišta i inovacija proizvoda. Naš tim posvećenih menadžera ponudiće vam uvek veliki izbor proizvoda, od kojih biste neki sigurno mogli da uverstite u svoj asortiman.

DIZAJN

Proizvodi moraju biti funkcionalni, lepi i unikatni. Cilj naših dizajnera je da naši proizvodi uvek ostave snažan utisak na Vašeg kupca. Uputstva za upotrebu su razumljiva, a ilustracije precizne, tako da kupac može da sastavi proizvod i bez objašnjenja. Odsek za dizajn takođe obrađuje sve ilustracije i fotografije kako bismo bili sigurni da su naši proizvodi verodostojno i atraktivno prikazani u našim katalozima.

Naši brendovi


Svi proizvodi u našem asortimanu registrovani su pod jednim brendom - Vendomnia. Želimo da svaki naš proizvod, bez obzira na to koji od naših partnera ga prodaje, kupca uvek dovodi na početnu tačku, a to su dizajn i kvalitet. Dugoročni cilj naše kompanije je da kupci ciljano pretražuju naš brend u kategorijama:

- nameštaj
- pokućstvo
- sportska oprema
- hobi


KAKO DO NAŠIH PROIZVODA?


UKOLIKO ŽELITE DA POSTANETE NAŠ B2C PARTNER MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM SLEDEĆE IMEJL ADRESE:

service@vendomnia.rs

UKOLIKO ŽELITE DA POSTANETE NAŠ B2B PARTNER MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM SLEDEĆE IMEJL ADRESE:

sales@vendomnia.rs

ZA SVA VAŠA PITANJA SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE PUTEM SLEDEĆE IMEJL ADRESE:

contact@vendomnia.rs

Vendomnia_Dealers

NAJPRODAVANIJI PROIZVODI


KONTAKT

SEDIŠTE KOMPANIJE

Vendomnia e-Commerce d.o.o.

Vršačka 20

21000 Novi Sad

Srbija


contact@vendomnia.rs


IMPRESUM


Pun naziv pravnog subjekta: Vendomnia e-Commerce d.o.o.

Adresa: Vršačka 20, 21000 Novi Sad

Šifra delatnosti: 7022

Matični broj: 21302562

Poreski broj: 110125785

Internet stranica: www.vendomnia.rs

E-mail: contact@vendomnia.rs