ВЕСТИ


15. децембар 2021.


vendomnia_products

АВАНТУРА НА ВОДИ (1. ДЕО)


Велики број заљубљеника у активни одмор на води истиче веслање као једну од најзанимљивијих активности на води. Ми се као произвођачи трудимо да увек ослушкујемо тржиште. У складу са тиме смо овога пута одлучили да са купцима наших Б2Б партнера поделимо страст према пловидби.

Гумени чамац на надувавање марке Вендомниа до сада је освојио срца више од 1000 власника. На првом месту нам је сигурност свих који се налазе у чамцу, како деце тако и одраслих. Због тога смо га израдили по ЕУ стандардима који чамцу омогућавају да буде ваш сапутник, без обзира на то да ли први пут управљате чамцем или сте већ искусни у томе. У чамцу има места за 5 одраслих и једно дете, при чему максимална носивост износи 566 килограма. Две клупе пружају довољно места за све да се удобно сместе и уживају у околини током пловидбе.

vesti_vendomnia
vesti_vendomnia

За оне који преферирају активности са више адреналина, битан је податак да се чамац покретати мотором са максималном снагом до 11kW.

Оно што овакав тип чамца чини посебно практичним јесте да долази са пумпом за надувавање и путном торбом, те сваки уживалац пустоловина чамац може понети са собом и врло брзо припремити за пловидбу. Трослојни ПВЦ материјал од кога је чамац саграђен отпоран је на слану воду што купцима омогућава нови доживљај на мору и можда почетак велике љубави према пловидби на пучини.

vesti_vendomnia

Битно је, осим сигурности, истаћи и квалитет материјала. Под и весла су изађени од алуминијума, што омогућава и лакшу пловидбу. Неке од важних особина су такође држачи за весла, носач мотора, ручке за транспорт.

Сви елементи чамца на надувавање марке Вендомниа учинили су га једним од наших бестстелера код свих Б2Б партнера који су га уврстили у свој асортиман.

КАКО ДО НАШИХ ПРОИЗВОДА?


УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ НАШ B2C ПАРТНЕР МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

service@vendomnia.rs

УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ НАШ B2B ПАРТНЕР МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

sales@vendomnia.rs

ЗА СВА ВАША ПИТАЊА МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

contact@vendomnia.rs

Vendomnia_Dealers

КОНТАКТ

СЕДИШТЕ КОМПАНИЈЕ

Вендомниа д.о.о.

Сентандрејски пут 24а

21000 Нови Сад

Србија


contact@vendomnia.rs


ИМПРЕСУМ


Пун назив правног субјекта: Вендомниа д.о.о.

Адреса: Сентандрејски пут 24а, 21000 Нови Сад

Шифра делатности: 7022

Матични број: 21296163

Порески број: 110092671

Интернет страница: www.vendomnia.rs

E-mail: contact@vendomnia.rs