Вендомниа e-Commerce д.о.о. је произвођач и Б2Б компанија са седиштем у Новом Саду у Србији, основана 2017. године. Нашим партнерима нудимо широк спектар робе, увек улажући велике напоре да испунимо њихова очекивања.

Vendomnia_manufacture
Vendomnia

ЗАШТО ВЕНДОМНИА?

Vendomnia_manufacture

Вендомниа e-Commerce д.о.о. је идеалан пословни партнер и добављач уколико својим купцима желите пружити висококвалитетне производе продајући нашу робу која је дизајнирана за ваше потребе и свиђа се свима!

Наша визија


Наш циљ је да креирамо производе који су привлачни купцима, али истовремено и приступачни и који се могу продати у великим количинама.
Тај циљ је покретна мета, јер се тржиште увек мења, што изискује непрестана истраживања, промене, унапређења, како производа, тако и нашег приступа послу.
Управо због тога се на путу до наших пословних циљева највише ослањамо на наш тим квалификованих стручњака из различитих области.

Стварање производа


НАБАВКА

Набавка производа сматра се првим кораком у пословању у области интернет трговине. Наши приоритети су стална анализа тржишта и иновација производа. Наш тим посвећених менаџера понудиће вам увек велики избор производа, од којих бисте неки сигурно могли да уврстите у свој асортиман.

ДИЗАЈН

Производи морају бити функционални, лепи и уникатни. Циљ наших дизајнера је да наши производи увек оставе снажан утисак на Вашег купца. Упутства за употребу су разумљива, а илустрације прецизне, тако да купац може да састави производ и без објашњења. Одсек за дизајн такође обрађује све илустрације и фотографије како бисмо били сигурни да су наши производи веродостојно и атрактивно приказани у нашим каталозима.

Наши брендови


Сви производи у нашем асортиману регистровани су под једним брендом - Вендомниа. Желимо да сваки наш производ, без обзира на то који од наших партнера га продаје, купца увек доводи на почетну тачку, а то су дизајн и квалитет. Дугорочни циљ наше компаније је да купци циљано претражују наш бренд у категоријама:

- намештај
- покућство
- спортска опрема
- хоби


КАКО ДО НАШИХ ПРОИЗВОДА?


УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ НАШ B2C ПАРТНЕР МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

service@vendomnia.rs

УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ НАШ B2B ПАРТНЕР МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

sales@vendomnia.rs

ЗА СВА ВАША ПИТАЊА МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

contact@vendomnia.rs

Vendomnia_Dealers

НАЈПРОДАВАНИЈИ ПРОИЗВОДИ


КОНТАКТ

СЕДИШТЕ КОМПАНИЈЕ

Вендомниа e-Commerce д.о.о.

Вршачка 20

21000 Нови Сад

Србија


contact@vendomnia.rs


ИМПРЕСУМ


Пун назив правног субјекта: Вендомниа e-Commerce д.о.о.

Адреса: Вршачка 20, 21000 Нови Сад

Шифра делатности: 7022

Матични број: 21302562

Порески број: 110125785

Интернет страница: www.vendomnia.rs

E-mail: contact@vendomnia.rs