ВЕСТИ


23. avgust 2021.


vesti_vendomnia

ДОБРО ДОШЛИ НА НОВИ САЈТ НАШE КОМПАНИЈЕ


Вендомниа д.о.о. је за кратко време успела да постигне велике резултате у области производње, о чему сведоче партнерства са европским компанијама које се баве онлине продајом. Схватили смо да је прави тренутак да свима који су заинтересовани отворимо врата наше компаније и упознамо их са процесима рада, производима и пре свега тимом задуженим за успех Вендомније. Сајт који је пред Вама иће ће у корак са нашим достигнућима, али ће истовремено бити у складу са високим стандардима које постављамо себи, нарочито у аспекту дизајна и размене информација.

У наредним месецима потрудићемо се да Вам уз помоћ различитих садржаја попут блога, фотографија, графичких приказа и других елемената приближимо делатност фирме Вендомниа д.о.о.. Након интерне анкете доши смо до спознаје да наши познаници нису упознати са типом пословања којим се бави наша компанија. Разлог за ово првенствено лежи у јако малом броју конкурената или уопштено компанија које се баве производњом и дизајном производа за е-commerce продавце у Европи.

Е-трговина као једна од најмлађих области трговине још увек је у развоју у Србији, али и на Балкану. Због тога је на нашим просторима знање о свим аспектима електронске трговине прилично уско.

Наш циљ је да Вас упознамо са овим сегментом трговине и поведемо Вас корак даље у свету технолошких иновација у овој области.


vendomnia_world

КАКО ДО НАШИХ ПРОИЗВОДА?


УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ НАШ B2C ПАРТНЕР МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

service@vendomnia.rs

УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОСТАНЕТЕ НАШ B2B ПАРТНЕР МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

sales@vendomnia.rs

ЗА СВА ВАША ПИТАЊА МОЛИМО ВАС КОНТАКТИРАЈТЕ НАС ПУТЕМ СЛЕДЕЋЕ ИМЕЈЛ АДРЕСЕ:

contact@vendomnia.rs

Vendomnia_Dealers

КОНТАКТ

СЕДИШТЕ КОМПАНИЈЕ

Вендомниа д.о.о.

Сентандрејски пут 24а

21000 Нови Сад

Србија


contact@vendomnia.rs


ИМПРЕСУМ


Пун назив правног субјекта: Вендомниа д.о.о.

Адреса: Сентандрејски пут 24а, 21000 Нови Сад

Шифра делатности: 7022

Матични број: 21296163

Порески број: 110092671

Интернет страница: www.vendomnia.rs

E-mail: contact@vendomnia.rs