VESTI


15. oktobar 2021.


vendomnia_products

NAJPRODAVANIJI PROIZVODI BRENDA VENDOMNIA


Kada stvaramo nove proizvode i razvijamo ideje, pratimo šta je trenutno aktuelno na e-commerce tržištu. Ponuda koju iznosimo našim B2B partnerima kao dobavljači sadrži proizvode iz različitih kategorija. Kancelarijski i kućni nameštaj, sportska oprema, alati za uradi sam projekte, samo su neke od njih.

Znamo koliko je važno da radni prostor bude prijatan i funkcionalan. Prilikom odabira nameštaja, prioritet su nam udobnost i kvalitet. Naši komadi prate današnje trendove uređenja enterijera. Osim kancelarijskih stolova i stolica, Vendomnia u svoju ponudu ubraja i pisaće stolove i stolove za šminkanje.

U letnjim mesecima kupci najviše uživaju na vodi. SUP board i čamac su stoga najtraženiji proizvodi. Sudeći po prodaji koju su ove godine ostvarili naši partneri, moderan i privlačan dizajn učinili su Vendomnia SUP board pravim favoritom ove sezone.

Pandemija koronavirusa izazvala je nagli porast prodaje sprava za vežbanje. Želeći da ispuni zahteve potražnje, Vendomnia je pripremila tegove i fitnes sprave sa kojima se postižu isti rezultati kao u teretani. Svima koji treniraju u kućnim uslovima, olakšan je način dolaska do željenih proizvoda preko prodajnih kanala B2B partnera Vendomnije.

Kako se tempo života neprekidno ubrzava i tehnologija napreduje, ljudi pokušavaju da povrate vezu sa prirodom. Imajući na umu zaštitu životne sredine, Vendomnia se potrudila da bira eco proizvode, koji doprinose očuvanju životne sredine. Tu, pre svega, treba pomenuti solarne panele i eco smart bojlere. Kupci takođe pokazuju veliko interesovanje za kamene umivaonike. Unikatni i ručno izrađeni, ovi lavaboi predstavljaju pravi proizvod iz prirode.

KAKO DO NAŠIH PROIZVODA


UKOLIKO ŽELITE DA POSTANETE NAŠ B2C PARTNER MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA:

service@vendomnia.rs

UKOLIKO ŽELITE DA POSTANETE NAŠ B2B PARTNER MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA:

sales@vendomnia.rs

ZA SVA VAŠA PITANJA SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE NA:

contact@vendomnia.rs

Vendomnia_Dealers

KONTAKT

SEDIŠTE KOMPANIJE

Vendomnia d.o.o.

Sentandrejski put 24a

21000 Novi Sad

Srbija


contact@vendomnia.rs


IMPRESUM


Pun naziv pravnog subjekta: Vendomnia d.o.o.

Adresa: Sentandrejski put 24a, 21000 Novi Sad

Šifra delatnosti: 7022

Matični broj: 21296163

Poreski broj: 110092671

Internet stranica: www.vendomnia.rs

E-mail: contact@vendomnia.rs