VESTI


15. decembar 2021.


vendomnia_products

AVANTURA NA VODI (1.DEO)


Veliki broj zaljubljenika u aktivni odmor na vodi ističe veslanje kao jednu od najzanimljivijih aktivnosti na vodi. Mi se kao proizvođači trudimo da uvek osluškujemo tržište. U skladu sa time smo ovoga puta odlučili da sa kupcima naših B2B partnera podelimo strast prema plovidbi.

Gumeni čamac na naduvavanje marke Vendomnia do sada je osvojio srca više od 1000 vlasnika. Na prvom mestu nam je sigurnost svih koji se nalaze u čamcu, kako dece tako i odraslih. Zbog toga smo ga izradili po EU standardima koji čamcu omogućavaju da bude vaš saputnik, bez obzira na to da li prvi put upravljate čamcem ili ste već iskusni u tome. U čamcu ima mesta za 5 odraslih i jedno dete, pri čemu maksimalna nosivost iznosi 566 kilograma. Dve klupe pružaju dovoljno mesta za sve da se udobno smeste i uživaju u okolini tokom plovidbe.

vesti_vendomnia
vesti_vendomnia

Za one koji preferiraju aktivnosti sa više adrenalina, bitan je podatak da se čamac pokretati motorom sa maksimalnom snagom do 11kW.

Ono što ovakav tip čamca čini posebno praktičnim jeste da dolazi sa pumpom za naduvavanje i putnom torbom, te svaki uživalac pustolovina čamac može poneti sa sobom i vrlo brzo pripremiti za plovidbu. Troslojni PVC materijal od koga je čamac sagrađen otporan je na slanu vodu što kupcima omogućava novi doživljaj na moru i možda početak velike ljubavi prema plovidbi na pučini.

vesti_vendomnia

Bitno je, osim sigurnosti, istaći i kvalitet materijala. Pod i vesla su izađeni od aluminijuma, što omogućava lakšu plovidbu. Neke od važnih osobina su takođe držači za vesla, nosač motora, ručke za transport.

Svi elementi čamca na naduvavanje marke Vendomnia učinili su ga jednim od naših beststelera kod svih B2B partnera koji su ga uvrstili u svoj asortiman.

KAKO DO NAŠIH PROIZVODA


UKOLIKO ŽELITE DA POSTANETE NAŠ B2C PARTNER MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA:

service@vendomnia.rs

UKOLIKO ŽELITE DA POSTANETE NAŠ B2B PARTNER MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA:

sales@vendomnia.rs

ZA SVA VAŠA PITANJA SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE NA:

contact@vendomnia.rs

Vendomnia_Dealers

KONTAKT

SEDIŠTE KOMPANIJE

Vendomnia d.o.o.

Sentandrejski put 24a

21000 Novi Sad

Srbija


contact@vendomnia.rs


IMPRESUM


Pun naziv pravnog subjekta: Vendomnia d.o.o.

Adresa: Sentandrejski put 24a, 21000 Novi Sad

Šifra delatnosti: 7022

Matični broj: 21296163

Poreski broj: 110092671

Internet stranica: www.vendomnia.rs

E-mail: contact@vendomnia.rs