VESTI


23. avgust 2021.


vesti_vendomnia

DOBRODOŠLI NA NOVI SAJT NAŠE KOMPANIJE


Vendomnia d.o.o. je za kratko vreme uspela da postigne velike rezultate u oblasti proizvodnje, o čemu svedoče partnerstva sa evropskim kompanijama koje se bave online prodajom. Shvatili smo da je pravi trenutak da svima koji su zainteresovani otvorimo vrata naše kompanije i upoznamo ih sa procesima rada, proizvodima i pre svega timom zaduženim za uspeh Vendomnije. Sajt koji je pred Vama iće će u korak sa našim dostignućima, ali će istovremeno biti u skladu sa visokim standardima koje postavljamo sebi, naročito u aspektu dizajna i razmene informacija.

U narednim mesecima potrudićemo se da Vam uz pomoć različitih sadržaja poput bloga, fotografija, grafičkih prikaza i drugih elemenata približimo delatnost firme Vendomnia d.o.o.. Nakon interne ankete doši smo do spoznaje da naši poznanici nisu upoznati sa tipom poslovanja kojim se bavi naša kompanija. Razlog za ovo prvenstveno leži u jako malom broju konkurenata ili uopšteno kompanija koje se bave proizvodnjom i dizajnom proizvoda za e-commerce prodavce u Evropi.

E-commerce kao jedna od najmlađih oblasti trgovine još uvek je u razvoju u Srbiji, ali i na Balkanu. Zbog toga je na našim prostorima znanje o svim aspektima online trgovine prilično usko.

Naš cilj je da Vas upoznamo sa ovim segmentom trgovine i povedemo Vas korak dalje u svetu tehnoloških inovacija u ovoj oblasti.


vendomnia_world

KAKO DO NAŠIH PROIZVODA


UKOLIKO ŽELITE DA POSTANETE NAŠ B2C PARTNER MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA:

service@vendomnia.rs

UKOLIKO ŽELITE DA POSTANETE NAŠ B2B PARTNER MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA:

sales@vendomnia.rs

ZA SVA VAŠA PITANJA SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE NA:

contact@vendomnia.rs

Vendomnia_Dealers

KONTAKT

SEDIŠTE KOMPANIJE

Vendomnia d.o.o.

Sentandrejski put 24a

21000 Novi Sad

Srbija


contact@vendomnia.rs


IMPRESUM


Pun naziv pravnog subjekta: Vendomnia d.o.o.

Adresa: Sentandrejski put 24a, 21000 Novi Sad

Šifra delatnosti: 7022

Matični broj: 21296163

Poreski broj: 110092671

Internet stranica: www.vendomnia.rs

E-mail: contact@vendomnia.rs